Femdubbling

Jag förstår att ni längtar efter riktigt kristna tankar om alkohol och nykterhet. På en månad har besöken här femdubblats!

Många kristna tror att de måste bli som IOGT:are om de engagerar sig i alkoholfrågan. Inget kan vara mer fel. Det handlar inte om att jaga procentandelar, utan om att frivilligt välja ett liv som nykter tillsammans med Jesus.

Det finns en kristen nykterhet för tjugohundratalet också!

Stanley Almqvist

6 svar på ”Femdubbling

 1. Vad är det för fel med att vara IOGT:are?

  IOGT-NTO är väl den enda nykterhetsorganisationen som syns och faktiskt gör någonting?

  /Ej nykterist

 2. Felet med IOGT:are är för det första att de inte representerar de nyktra i Sverige. Få av Sveriges nykterister är med i IOGT. Organisationen är är inte större än en mindre frikyrka. IOGT är egentligen ett lotteribolag som driver en lobbyorganisation.

  För det andra säger de att de är religiöst neutrala, samtidigt som de förbjuder kristna sånger etc i organisationen.

 3. What is this place? Skrämmande.

  Ojojoj, är inte gudarnas blod av alkohol och dricks inte nattvardsvin för att åminna om Guds blod i Jesus, alltså alkoholen? Offerlammets blod? Ska vi inte tänka på Jesus mer då?
  Ok, alkoholen kan nog få mig att glömma 😛

  Jag står helt å hållet för en minskad alkoholkonsumtion i samhället, men livets vatten är väl ändå whiskey? Det vet ju alla. Jag kom till denna sida för jag sökte efter livets vatten, och jag fann en torr öken. Jag sökte då inte efter en kristen sida om nykterhet, så misstolka inte antalet besökare när ni har en sida som heter ”whiskey” eller ”akvavit”… lite fel ordval va?
  Shit, sånt här får en att törsta efter en huvudvärk i morgon 😛

  Jag är inte ett troll, jag är en legal främmling som landat på fel sida av internet.
  Som att titta på söta kattungar på youtube och 20 min senare tittar man på Family guy klipp… weird or what.

  Allt gott. och det inkluderar whiskey.

 4. Jag är djupt religiös. Har fil. mag. i religionsvetenskap. Jo, jag är nog jätte vilse. Tack för seriöst svar. *bazinga*
  Och, jag heter inte ”Freya”, jag heter Freya. Jag är döpt till Freya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *